Silverwerk

Gegevens

E-mail: info@silverwerk.nl
Telefoon: 0620687692

Adres

Oude kijk in t Jatstraat 53A
9712EC Groningen

Over Silverwerk

Silverwerk klusbedrijf uit Groningen kunt u inschakelen voor iedere klus in en om het huis. Edwin Silver, eigenaar van Silverwerk klusbedrijf, werkt al meer dan 10 jaar als zelfstandig (klus) ondernemer in Groningen en denkt graag met u mee.

Iedereen kent het wel, die kleine klusjes die nog ‘even’ moeten gebeuren. Maar het blijkt maar al te vaak dat ze blijven liggen, omdat u het druk heeft, er geen zin in heeft of gewoonweg niet weet waar u moet beginnen omdat u twee linkerhanden heeft. Juist voor kleine klussen is het vaak moeilijk een echte vakman te vinden. Klussenbedrijf Silverwerk in Groningen klaart al uw kleine klussen in en om het huis.

Maar ook voor de gevorderde klus kunt u een afspraak maken met Edwin Silver. Bijvoorbeeld het vervangen van rotte kozijen of een verbouwing.

Bent u eigenaar van een studentenhuis of verhuurt u een woning en wilt u één aanspreekpunt voor klussen en calamiteiten in Groningen? Maak dan gebruik van Silverwerk Studentenhuis Service Groningen.

Klusbedrijf Silverwerk te Groningen is al jarenlang een vertrouwd adres voor al uw klussen in en om het huis. Uiteraard staan hierbij vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor alle soorten timmerwerk, maar ook voor een kleine of grote verbouwing van uw keuken of badkamer draaien wij onze hand niet om.

Professionaliteit & kwaliteit
Klussenbedrijf Silverwerk staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van grote gedrevenheid, jarenlange kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij keer op keer een fantastisch eindresultaat en jarenlange garantie kunnen leveren.

Bij Klussenbedrijf Silverwerk is uw klus, hoe klein of groot ook, altijd in goede handen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Silver.

Specialist in

Aannemer, Isoleren, Keuken, Klussen algemeen, Schilder, Slotenmaker, Stukadoor, Aanbouw, Badkamer, Behangen, Timmerwerken


Referenties

Kramer (Groningen)

Edwin Silver heeft het probleem keurig verholpen. Prijs en kwaliteit prima, hij heeft veel kennis van oudere woningen in de stad en de renovatie daarvan. Zeker een aanrader: www.silverwerk.nl
10
Geplaatst op: 17-07-2012

Statistieken

567Opdrachten geplaatst

Nieuwe bedrijven

v.Cleef Beveiliging

Slotenmaker (zeewolde)
Bedrijf bekijken

Silverwerk

Klusser algemeen (Groningen)
Bedrijf bekijken

A en R loodgietersbedrijf

Rioleringbedrijf (Den Haag)
Bedrijf bekijken

Annelies AdWorks

(Groningen)
Bedrijf bekijken

Spoed?